HERMONT INFO

Image

Hermont d.o.o. Stolac

Firma Hermont d.o.o. Stolac osnovana je 1996., danas respektabilna u regiji i jedna od najpouzdanijih firmi u području proizvodnje kovanih ograda (balkonskih, vrtnih , stepenišnih), kapija, zaštitnih – ukrasnih rešetki, tenda i ostalih proizvoda od kovanog željeza.

Svi naši proizvodi izrađuju se na tradicionalan način – varenje, kovanje, savijanje, sjecenje, graviranje, varenje završna obrada.
Posebnu pozornost pridajemo završnoj obradi i kvaliteti izrade proizvoda. Osiguravamo dugotrajnu i kvalitetnu zaštitu.
Farbanje se vrši u više nanosa sa najkvalitetnijim bojama za kovano željezo u raznim nijansama.

Po pozivu kupca vršimo mjerenje objekta, dogovaramo ugradnju gotovih proizvoda, a po zahtjevu kupca dajemo neophodne savjete za pripremu objekta prije ugradnje ograde.

Tehnički i tehnološki smo dobro opremljeni i odgovaramo zahtjevima kupaca sa ponudom „ključ u ruke“.

Prednosti u odnosu na konkurente

• Najbolje reference od svih ponuđača
• Mogućnost izvoza u sve zemlje EU
• Iskustvo izvođenja više velikih projekata u isto vrijeme
• Dugogodišnji rad za sve klijente iz referentne liste
• 100% ispunjavanje svih rokova
• Sustav upravljanja kvalitetom – certifikat ISO 9001:2015
• Potvrda o usklađenosti tvorničke kontrole proizvodnje – certifikat EN 1090-1:2009+A1:2011
• Certifikat bonitetne pouzdanosti – LRC business intelligence system
• Mi smo pouzdan partner svim našim klijentima

Image
Image

Što standard ISO 9001:2015 garantira klijentima?

Našu stalnu brigu za kvalitetu pruženih usluga svojim klijentima, potvrdili smo ispunjenjem svih zahtjeva po ISO standardu za upravljanje kvalitetom za djelatnost izrade kovane ograde (balkonska, vrtna, stubišna) vrata, zaštitne – ukrasne rešetke, tende i drugih proizvoda od kovanog željeza, a što je verificirano međunarodnim certifikatom ISO 9001:2015

Kako su parametri standarda ISO 9001:2015  postavljeni s ciljem da se klijentima osiguraju vrhunske usluge, pružatelji istih su obavezni da dosljedno ispunjavaju stroge zahtjeve standarda kako bi dobili certifikat.

1.    Klijenti mogu biti sigurni u kvalitetu usluge, što ostavlja minimalnu mogućnost za greške
2.    Precizna izrada proizvoda kao rezultat strogih smjernica

Certifikacija za standard  ISO 9001:2015, pored toga što garantira precizne i kvalitetne proizvode, ukazuje i na jaku radnu etiku i posvećenost svojim klijentima. Odabirom kompanije koja posjeduje certifikat standarda ISO 9001:2015  klijent sebi osigurava tim koji je dokazao svoju posvećenost radu visoke kvalitete.

Što certifikat bonitetne pouzdanosti garantira klijentima?

U 2016. godini LRC d.o.o. je na Business Leadership konferenciji u Sarajevu započeo izdavanje Certifikata bonitetne pouzdanosti privrednim subjektima, za koje se na osnovu stručne analize financijskih izvještaja i ostalih ekonomskih parametara može procijeniti visok stupanj vjerojatnoće da se radi o financijski pouzdanim partnerima.

Certifikat bonitetne pouzdanosti  potvrđuje da su financijsko stanje i opće poslovanje HERMONT d.o.o. Stolac na visokom nivou te da se nalaze u samom vrhu najpouzdanijih kompanija u BiH.

Što potvrda o usklađenosti garantira klijentima?

U skladu s Uredbom (EU) br. 305/2011 Europskog parlamenta i Vijeća od 9. ožujka 2011. o utvrđivanju usklađenih uvjeta za stavljanje u promet građevinskih proizvoda i stavljanju izvan snage Direktive Vijeća 89/106 / EEZ, izdaje se ova potvrda za građevinske proizvode:

Čelične konstrukcije izvedbene klase prema EXC 1 prema EN 1090-2
Ovaj certifikat potvrđuje da su utvrđene sve odredbe koje se odnose na ocjenu i provjeru postojanosti performansi u kontekstu sustava 2+ u smislu Priloga V. 1.3. CPR-a i opisane u Prilogu ZA standarda.
EN 1090-1: 2009 + A1: 2011

i potvrđuje da tvornički sustav kontrole proizvodnje ispunjava sve propisane zahtjeve

Potvrda: Svi postupci i kvalifikacije za izvođenje radova zavarivanja zadovoljavaju zahtjeve norme EN 1090-2 za materijale i metode zavarivanja koje koristi Hermont d.o.o.
© Copyright 2024 Hermont d.o.o. Stolac

Search